Stardoll'a Göre Türkiye Dünyada Değil Mi?

Windows On The World Mağazası Güney Kore Konseptiyle Starplaza'da!

Kıyafetler, dekor ürünleri ve özellikle de erkek gömleği çok güzel, her şey tam da olması gerektiği gibi yani gayet normal... peki Windows on the World mağazasının uzun süredir Türkiye konseptiyle Starplaza'ya gelmemesi ne kadar normal?


Uzun süreden kastım gerçekten de çok uzun... Windows on the World mağazası ilk ve son kez 2011 yılında Starplaza'ya gelmişti; Türkiye'den izler taşımayan kıyafetlerle. Yine aynı uzunluktaki uğraşlarım sonucunda o mağazaya dair tek bir görüntü bulabildim. Bakalım siz ne düşüneceksiniz:


Sık sık Avrupa, Asya ve hatta Arap ülkelerinin konuk edildiği mağaza hemen hemen tüm Stardoll üyeleri tarafından çok beğeniliyor. Ama özellikle de Türkiye gibi en çok aktif üyeye sahip ülkelerin başında gelen bir ülkenin Windows on the World mağazasında kendine yer bulamaması da -başta ben olmak üzere- çok fazla Türk üye tarafından haklı olarak eleştiriliyor.


Stardoll Dubai'yi çok seviyor! Bilmiyorum siz de farkında mısınız, Stardoll son iki yıldır Arap ülkelerine ve özellikle de Dubai'ye çok ilgili. LE mağazası geliyor, Dubai dekorlu. Windows on The World geliyor, Dubai temalı, Fantasy Hotel geliyor, Dubai'deki bir otelin aynısı. Yacht Club gelir, Dubai'yi cennet olarak gösterir. Ramazan aylarında gelen ürünlerin de çoğu aynı kültüre ait. Türkiye'ye vadedilen PopShop koleksiyonunun yerine gelen ülke ve şehir konseptlerini saymıyorum bile. Stardoll'un bu Dubai aşkı sizce nereden geliyor? 


Türkiye, Muhteşem Yüzyıl dizisi vesilesiyle Film Theory mağazasında Hürrem Sultan ve Osmanlı temalı bir koleksiyon ile tanıtılmıştı! Yıllar önce, Windows on the World mağazasından sonra bir de Film Theory mağazasında yer bulmuştu Türkiye kendine. Ama Cumhuriyet ilan edileli çok olmuştu (mağazanın Stardoll'a geldiği yıl Cumhuriyetimizin 90. yılını kutlamıştık)...


En kısa sürede İstanbul ya da herhangi bir Anadolu kentinin arka planda olduğu özel bir mağazanın gelmesini ümit ediyorum. Türkiye'deki manzaralar başka hangi ülkede var?


Sadece manzara bulmadım, etkilenmeleri için nazar boncuğu, ebru sanatı, kına ve çiniden oluşan bir fotoğraf kolajı da hazırladım. 


Siz olası bir Türkiye mağazası için Stardoll'a neler önermek istersiniz?

Sevgilerle,
RockinCreyzi

2 yorum

Pardon, son Dubai yarışmasını unutmuşum :D

Ee Türkiye'den çok üye var bence uzak doğuyu da kazanmak istiyor olabilirler. Bence stardoll bizim kültürümüze ait hiçbir şey yapmasın çünkü malesef dışarıdan çok yanlış biliniyoruz.Belki eda.stardoll destek olursa doğru anlatırsa. Bence bizde de güzel tasarımcılar var özgür masur olsun dilek hanif zeynep tosun hakan akkaya son zamanlara popüler raissa vanessa bile olabilir böyle bir kat gelebilir bunun içinde isteğimizi belirtebiliriz belki faydalı olur

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon