Stardoll'un Başarılı Türk Tasarımcıları | #1

Merhaba Sevgili Okurlar;

Bu yazımda sizlere Türk tasarımcılarımızdan bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere son zamanlarda tasarımcılarımız bizleri gururlandıracak derecede kaliteli olan tasarımlara sahipler ve ben de onlarla gurur duyan Stardoll Türkiye üyelerinden biriyim. Gelin hep birlikte bu tasarımcılarımıza bir göz atalım. İlk olarak B4L4NC3T adlı üyeden başlamak istiyorum. Tasarımcımız göz tasarımları ile oldukça dikkat çekiyor.


 

Bir sonraki güzel tasarımcımız 3melekbir_arada Bu kullanıcımız oldukça başarılı ve tasarımları gerçekten harika. Güzel tasarımcımız dudak tasarımları dışında aksesuar tasarımları ve saç tasarımları da yapmaktadır. En yaratıcı Stardoll Türkiye tasarımcılarından biri.



Ünlü Manken Bella Hadid'e benzerliği ile dikkat çeken irem_gizemsu kullanıcı adlı tasarımcımız saç ve dudak tasarımları ile yabancı üyelerden de oldukça ilgi görmekte. Oda tasarımlarını da unutmamak gerek...





Bu haftanın tasarım inceleme serüvenine takılan üyelerimiz oldukça başarılı ve gözde üyelerdi. Umarım yazımı okumaktan keyif almışsınızdır, mutlu günler!



1 yorum:

B4L4NC3T gözler efsane :)

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon