MSW17 Başladı!

Miss Stardoll World 2017 İlk Turu Başladı! 

20 Eylül 2017'de, saat tam 13:00'da MSW17 maratonuna start verildi! Tüm üyelerin suitlerine oylama butonları eklendi. Şimdi oylama zamanı!


MSW17'yi çok bekledik ama beklediğimize değdi! İlk eleme turu tam 14 gün sürecek. Peki nasıl oy verilir? Bir üst tura yükselmesini istediğiniz tüm üyeleri, günde sadece 1 kez olmak koşuluyla ki hafta boyunca oylayabilirsiniz. Dünyanın her yerinden, en beğendiğiniz üyeleri oylayabilirsiniz ama ben özellikle Türk üyeleri oylamanızı öneriyorum.


Miss Stardoll World 2017 katılımcısı olmak için: Yarışmaya katılabilmek için öncelikle, hesabınızın en az 10 level olduğuna ve e-mailinizin kayıtlı olduğuna dikkat edin. Aksi halde suitinizde MSW oylama butonu görüntülenmeyecek. Güncellenen One Stop Kuralları'na da uyarsanız yarışmanızın önünde hiçbir engel kalmaz. Şimdi tek yapmanız gereken tek şey bol bol oy toplamak: ziyaretçi defteri gezerek, yayın mesajı yollayarak ya da başka yöntemlerle kendi kampanyanızı yönetebilirsiniz.


MSW17 Turları ve Tarihleri:

İLK ELEME: 20 Eylül 
Suite'teki MSW düğmesini kullanarak beğendiğin herkes için oy ver.
YARI FİNALLER: 4 Ekim 
Tüm yarı finalistler, MSW sayfasının üst kısmında yeralan atlıkarıncada gösterilecek. Bölgeden bağımsız olarak birden çok bebek için oy kullanabilirsiniz! Ancak aynı bebeği günde sadece bir kez oylayabilirsin.
NALLER: 11 Ekim 
30 finalistin tümü, MSW sayfasının üst kısmındaki atlıkarıncada görüntülenir. Birden fazla bebek için oy kullanabilirsiniz. Her bebek için günde yalnızca bir oy kullanabilirsin.
KAZANANLAR: 18 Ekim 
Miss / Mr Stardoll World 2017 sunulacak! Ve elbette diğer tüm kazananlar, sırayla :)
Yarışmaya katılmayı düşünen herkese bol şans!


Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon