Bitmeyen Strike A Pose!

Bir Ay Önce Geldi, Ürünler Hala Tükenmedi!

Strike A Pose, namı diğer SAP tam bir ay önce Starplaza'daki yerini aldı ancak aradan bir ay geçmesine rağmen mağazada sadece 3 ürün tükendi. Peki ne değişti de normalde daha Starplaza'ya mağazası gelmeden tükenen limitli mağazalardan biri olan Strike A Pose bu sefer satılmadı? 


Sadece Strike A Pose değil, Starplaza'nın diğer limitli mağazaları olan LE, Antidote ve Runway koleksiyonlarında da tükenmeyen ürünler bulunuyor. Üyelerin okul ve sınavlara yoğunlaşması, gelen ürünleri beğenmemesi ya da Stardollarlarının olmaması bu duruma sebep olabilir. Ama yakın zamanda ben bu kadar az satılan bir limitli mağaza daha hatırlamıyorum, bir sayfadaki hiçbir ürün henüz tükenmedi. Üyeler bu koleksiyonla ilgili genel olarak ürünleri beğenmedikleri için satın almadıklarını söylediler.


Strike A Pose mağazasının aksine geçtiğimiz günlerde süre limitli olarak gelen ve dün de kapanan mağaza Subcouture gerek daha ucuz gerekse daha güzel ürünlerle dolu olduğu için daha fazla üye tarafından satın alındı; en azından ben gezdiğim çoğu üyede bu ürünlerle yapılan kombinler gördüm :)


Peki oyun üyeleri neler istiyor?
*Klasikleşmiş markaların dışında yeni nesil trend mağazaların ürünleri daha fazla görülmek isteniyor.
*Hepsi öyle olmasa da koleksiyonda en az bir kombinlik 'sıra dışı' ürünler isteniyor.
*Fiyatlarda az da olsa bir indirim isteniyor.
*Strike A Pose'nin ilk koleksiyonlarındaki gibi ten renksiz ürünler isteniyor.
*Eski LE, Antidote, Young Hollywood ürünleri aranıyor, benzer 'unique podyum kıyafetleri' isteniyor.
*Ve en çok da ben en az bir erkek kombini görmek istiyorum :) (Hatırladığım kadarıyla kız ürünlerinden daha önce erkek ürünleri tükeniyordu ve hatta bu yüzden bazı erkek üyelerin ürünleri alamadığı bile oluyordu.)
***Üyeler en çok da daha fazla dikkate alındıklarını hissetmek istiyor. (Dikkate alındıklarını biliyorlar ama bunun yapılan işlerle de kısa zamanda gösterilmesini diliyorlar)



Sevgilerle,

1 yorum:

açıkçası son zamanlarda gelen LE, Antidote ve özellikle SAP lar bana o kadar para dökecek ayrıcalıklı ürünler gelmiyor.Versem ciğerim yanar o derece :D stardoll da Subcouture ürünlerini çok seviyoum.Herbirimizin bir parça bulabileceği koleksiyonlar geliyor.Fiyatlar da uygun.Daha birşey istemem o mağazayı da bozmasınlar yeter

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon