39. TRT Uluslararası Çocuk Şenliği

Children
Bu yıl 39. kez düzenlenen Uluslararası TRT Çocuk Şenliği'nin etkinlikleri Nevşehir'de başladı! Dünyanın farklı yerlerinden gelen yüzlerce çocuk Nevşehir'de bir araya geldi ve bugün ülke gösterileri başladı. TRT'nin şenliğine 39 yılda 150 ülkeden 30 bin çocuğun katıldığı açıklandı. 18 Nisan'da başlayan şenlik 26 Nisan günü sonlanacak.

23 Nisan günü yayımlanacak olan ülkelerin gala gösterilerini sakın kaçırmayın!


Stardoll ve Stardoll Magazine Turkey İşbirliğiyle Hazırlanan Yarışmamız için de Geri Sayım Başladı!

Dün yarışmanın detayını açıkladığım yazımda ayrıca ilk kodu da sizinle paylaşmıştım. Unutmayın, sizinle paylaşacağım 3 kodu Pazar günü Stardoll'de başlatılacak olan yarışmaya gönderen 3 şanslı üye Stardoll ekibi tarafından 1 Aylık Süperstarlık ve 100'e Stardollars ile ödüllendirilecek! Ayrıca yarışmaya katılan diğer üyeleri de Stardoll Magazine Turkey ve Stardoll Life ekibi olarak bizler de ödüllendireceğiz! Ödüllerimiz arasında 23 kişiye 100'er Stardollars değerinde toplam 2300 Stardollarslık dilek listesi de yer alıyor! Daha fazla detay için Facebook sayfamızı takip edin.

Stardoll'de Pazar günü açılacak olan 23 Nisan yarışması için gereken ilk kodu hala görmediyseniz dünkü yazımı okuyabilirsiniz.

2. Kod: Stardoll'da


'Bugün, Atatürk’ten bir armağan, yoksa, tutsak olurduk sen inan.
Bugün 23 Nisan, hep neşeyle doluyor insan.'

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon